Over mij

Gezellig dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Mijn naam is Mirthe, ik ben 23 jaar en moeder van de 2 jaar oude Sem. Wat jong, zal je misschien denken. Het was inderdaad geen bewuste keuze, maar, hoe cliché, wel het beste wat me ooit is overkomen. Door het moederschap ben ik ondernemender geworden en zit ik boordevol ideeën.

Ik woon samen met mijn vriend Roy, niet de biologische, maar wel gevoelsvader van Sem, en mijn zoontje in het dorpje Andijk. We hebben het hier onwijs naar ons zin, wonen in de binnenstad is ideaal en we hebben een fijn eigen plekje.

In 2016 ben ik begonnen met mijn rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden. Dit verliep erg soepel, ondanks mijn zwangerschap, maar helaas brak ik in september 2019 op twee plaatsen mijn ruggenwervel waardoor ik er een tijdje uit heb gelegen. Om deze reden studeer ik nu in 2021 af in plaats van dit jaar. Jammer, maar niet het einde van de wereld, werken kunnen we de rest van ons leven nog.

Naast mijn studie ben ik anderhalf jaar terug begonnen met bloggen voor de website Meer voor Mama’s. Iets wat ik met ontzettend veel plezier heb gedaan en wat me het eerste kijkje in het blog-leven heeft gegeven. Inmiddels zijn we anderhalf jaar en 10,000 volgers op Instagram verder en durf ik mezelf toch echt wel blogger te noemen.

Ik blog over het moederschap, beauty, fashion, dingen die me bezig houden in het dagelijks leven en deel graag vegetarische recepten ter inspiratie van een levensstijl met minder vlees. Daarnaast ben ik dagelijks te volgen op mijn Instagram: @mirthe en maak ik deel uit van het Mamaplaats team. Dit alles doe ik met ontzettend veel plezier, ik geniet vooral van de contacten die ik leg en alle mooie samenwerkingen die ik tot nu toe heb mogen doen.

Wat ik belangrijk vind is dat er een zeker vertrouwen bestaat tussen mij en mijn lezers. Om dit te waarborgen geef ik altijd aan wanneer ik producten gratis heb ontvangen of als ik betaald ben voor het schrijven van een artikel. Jullie mogen er vanuit gaan dat ik alleen samenwerkingen aanga als ik daadwerkelijk geloof dat het merk bij mij past en ik achter het product sta. Als dit niet het geval is plaats ik geen review of vermeld ik eerlijk de mindere kanten.

Ik wens jullie veel lees plezier en mochten jullie tips, suggesties, op of aanmerkingen hebben; laat het me vooral weten!

Liefs,

Mirthe