eten uit een flesje

Een paar maanden geleden benaderde het bedrijf Yfood mij. Zij waren klaar om naar de Nederlandse markt te komen en vroegen zich af of ik het leuk zou vinden om hun producten te testen. In eerste instantie was ik sceptisch: eten uit een flesje, hoe gezond kan het zijn? Inmiddels zijn we een paar maanden verder en ben ik oprecht fan van het product. De makers hebben geprobeerd om samen met voedingsdeskundigen een evenwichtig, gezond én lekkere maaltijd te maken in een flesje. Wat mij betreft is dat gelukt.

Eten uit een flesje

Yfood

Zoals ik al wel eens vaker heb gezegd ben ik in de ochtend geen makkelijke eter. Ik heb vaak geen honger en krijg dan ook geen hap door mijn keel. Voor iemand die moeite heeft met ontbijten zoals ik, is het ontzettend handig om je ontbijt dan in de vorm van een drankje te nemen. De drankjes proeven milkshake achtig en vol. Vooral de smaak “cold brew coffee” is net alsof je een ijskoffie drinkt in de morgen. Zonder dat je daar ook maar een beetje moeite voor hoeft te doen: ideaal.

De afgelopen maanden probeer ik nog meer afstand te doen van melkproducten en door de milkshake-achtige smaak dacht ik eigenlijk dat Yfood niet meer in mijn dieet zou passen. Niets was minder waar, want naast vol met mineralen en vitamines is het ook nog eens lactosevrij en vegan.  Op de website van Yfood vind je precies wat er in het flesje zit, maar het staat gelijk aan een volwaardige gebalanceerde maaltijd.

Zelf had ik verwacht dat het volle gevoel na het drinken van de shake snel weg zou gaan. Dat hoor je wel vaker met superfoods. Toch zorgt het er bij mij voor dat ik tot de middag vol zit. Roy is altijd aardig sceptisch over dit soort producten, maar toen ik een foto wilde maken voor bij deze blog was het laatste flesje uit de koelkast nergens te vinden. Je raadt het al: meegesmokkeld door meneer. Volgende keer maar een dubbele hoeveelheid bestellen.

Korting

Ben je door deze benieuwd geworden en ook op zoek naar een alternatief voor ontbijt of lunch? Via deze link krijg je met de code MIRTHE10 10% korting op de producten. Zelf zou ik het proefpakket aanraden. Zo kun je alle smaken testen en daaruit een favoriet nemen.

Conclusie: eten uit een flesje is lekker én gezond. In ieder geval deze variant.

Buy now, thank me later!

Liefs,

Mirthe

Deze blog bevat een betaalde samenwerking met YFood

Leave a Reply

Your email address will not be published.