Adventkalender Body Shop

Deze feestdagen zullen er hoogstwaarschijnlijk anders uit gaan zien dan we gewend zijn. Zelf ben ik een groot voorstander van overal het beste van maken en ook dit jaar ben ik dat weer van plan. Dus ik hijs mezelf in een mooie feestjurk, doe een lekker make-uppie op en geniet van de fijne sfeer die deze maanden heerst. Iets wat daar ook bij hoort zijn adventkalenders. Dat gevoel dat je als kind al had wanneer je iedere dag een vakje open mocht maken, niet wetende wat er achter het luikje zou zitten. Toen ik de adventkalender van the Body Shop kreeg voelde ik me exact weer dat kleine meisje.

LET OP: Er zitten een aantal spoilers over de inhoud van de kalender in deze blog, ik benoem niet de dag, maar wel bepaalde producten die je in deze kalender kunt vinden.

Je schaft de kalender aan voor een bedrag van 90 euro. Best een flinke prijs, maar de waarde van de producten die zich in de adventkalender bevinden is ruim 150 euro dus dat haal je er zeker uit. De producten variƫren van mini tot full-size. Dit zijn zowel de klassieke producten als populaire en speciaal voor de kalender ontworpen producten zoals een haarband met sterren.

De kalender bevat onder andere een hand creme, verschillende gezichstmaskers, een conditioner en shampoo, body lotion, lipgloss en lip butter en nog veel meer. Voor de exacte inhoud klik hier.

Een mooie boodschap

Iets wat ik heel erg mooi vind is dat op de zijkant van iedere doosje per dag een belangrijke tekst staat. Zo staat er op het eerste doosje: “Millions of people all over the world are homeless. Help those in need by volunteering at your local shelter this Christmas”. Of op de vijftiende: “Be a merry maverick and wish a stranger Happy Christmas!” Ik vind the Body Shop sowieso al een bedrijf dat vooruit loopt in het gebruiken van hun bereik voor mooie doelen en ook deze kalender draagt hieraan bij.

Wil jij deze adventkalender van the Body Shop ook in huis? Bestel hem dan nu via de site!

 

*De inhoud van deze blog is niet gesponsord, wel heb ik de kalender gratis gekregen ter review.

Leave a Reply

Your email address will not be published.